TIPPERARY

Våre spesialiteter


Grillet Pepperbiff


 278,-

200 grams Indrefilet grillet etter eget ønske servert med potetbåter og wokede grønnsaker, grillet maiskolbe og hjemmelaget peppersaus. Som "ekstra" kan vi anbefale fløtegratinerte poteter. Kan også fås som 400 grams. 


Tenderloin served with potato wedges, roasted vegetables, grilled corn on the cob, pepper sauce.


À la carte mellom 15 - 22 Mandag - Lørdag (Søndag 14 - 22)


Tippens grillfest, min. 2 personer


 399,-

Dette er en samling av våre kjøttretter som en vidunderlig delings tallerken, her får du Indrefilet, entrecôte, spareribs, kyllingfilet, pommes frites, tortillachips, frisk salat, mais, peppersaus, béarnaisesaus, salsa og BBQ saus

   

Tenderloin, entrecôte, spareribs, chicken fillet, French fries, tortilla chips, fresh salat, corn, pepper sauce, béarnaise sauce, salsa, BBQ sauce

 


À la carte mellom 15 - 22 Mandag - Lørdag (Søndag 14 - 22)


Grillet ørret


235,- 

Vår grillet ørret servert med ris, wokede grønnsaker, sitron, kapersaus.

Passer fint med en valgfri frisk salat som tilbehør.


Grilled trout Served with rice, roasted vegetables, lemon, caper sauce.

 


À la carte mellom 15 - 22 Mandag - Lørdag (Søndag 14 - 22)


Lammeskank


310,- 

Lammeskank servert med hjemmelaget potetmos, wokede grønnsaker, bakt tomat, rødvinssaus og myntesaus som en delikat rett.


Lamb shank served with real mash potato, roasted vegetables, baked tomato, red wine sauce and mint sauce

.


À la carte mellom 15 - 22 Mandag - Lørdag (Søndag 14 - 22)

Cæsarsalat m/kylling


182,-

Dette er vår cæsarsalat med kylling laget av romanosalat, krutonger, parmesan, kirsebærtomat og caesardressing.

 

Caesar salad with romano lettuce, croutons, parmesan, cherry tomatoes, caesar dressing



Lunch og Àla carte hver dag fra kl. 11 - 22 (søndag fra 14)